Några bilder på efterkälken från Games Street...

Ja, NatWest Island Games 2009 / öspelen är ju alltså till ända. En härlig vecka med många nya glada minnen för många människor. Besvikelser över nederlag också - visst - så är det ju alltid i idrottssammanhang.

Jag tänkte bara, som en nedvarvning och sista hej då till öspelen, publicera några slumpvis valda bilder från Games Street. Från tjuvstarten, kvällen innan invigningen och från avslutningen den sista kvällen.


Här fick jag och Leila oss en danssvängom med glada tävlingsdeltagare i Viking Line Buss "After Ski-tävling", som vi hade på Games Street, vid Cocktailtältet kvällen innan invigningen. Ett inlägg om den kvällen hittar du här.


Och här drar de iväg på en pjäxdans runt torget så det stod härliga till :-)!

Och sen rullade veckan på, med prestationer runt hela ön! Och så till slut var vi framme vid den sista kvällen och avslutningspartyt på Games Street.Trycket var, som jag berättade om i det här inlägget, jättestort att få dansa, sjunga och släppa loss. En av deltagarna, den här killen, hoppade upp och rappade på DJ-podiet i väntan på musik och DJ.Och sen dröjde det inte länge innan dansgolvet var fullt av dansglada människor!Den här killen tror jag - enligt en kvalificerad gissning... - att kommer från Isle of Man! Han har nämligen deras flagga målad i ansiktet. Kanske hade han inspirerats av den fina bannern, som hängt över gator och vid olika arenor, där de åländska fotbollstjejerna hade fotograferats, med varsin flagga målad i ansiktet.


Och med den här sista bilden vill jag säga: "TACK och hej då från Åland och NatWest Island Games 2009! Vi ses på Isle of Wight 2011!". Måste definitivt åka med som supporter då :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar