Äventyrsgolfpremiär i Mariehamn


Vi var och provade på Mariehamns och Ålands nya Äventyrsgolf ikväll. Den ligger nere i Östra hamnen.Det var en riktigt trevlig upplevelse. Dennis Jansson och Annette Holmberg, vilka ligger bakom anläggningen har gett det en riktigt nice touch.

Dels finns det en uteservering med bla sköna 'chill-soffor' med lite lounge-känsla, dels en servering inomhus. Skön musik, också i lite lounge-stil strömmade ur högtalare som var utplacerade längs banorna.Dels finns det två olika banor, en röd och en blå. De är ungefär lika i svårighetsgrad men har olika sorters hinder. Varje bana är dessutom upplagd så att du kan välja en svårare eller en lättare väg.Mr Entreprenören själv, Dennis Jansson (som också ligger bakom bla Rockoff) jobbade på för fulla muggar, liksom några killar till. Premiären är egentligen nu på torsdag, men de har tjuvstartat lite.


Här vill jag gärna sjunka ner i en soffa med ett glas svalt vitt vin i sommar. Efter en hård fight på banan kanske...jag kom tredje av fem ikväll. Ska plocka några skalper nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar