Veckans 'Bilder från Åland'. Kobba Klintar


Jag har några avsnitt kvar på min 'BITEG i Italien'-berättelse, så jag återkommer till det. Däremot finns det så mycket fint på Åland också, att jag inte kan låta bli att dela med mig av bilder härifrån ibland.

Idag har jag t ex varit ut med vattenskotern till Kobba Klintar och då tog jag de här bilderna. Kobba Klintar är ett ställe som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och också ett ställe som massor, massor av personer har passerat genom åren, dvs alla som med någon form av båt/fartyg kommit till Mariehamn här på Åland.


Idag åkte jag ut för att se skådespelet Kobbaspelet som var intressant och fint. Men sen blev jag dessutom bjuden på grillmiddag av caféinnehavarna Johanna&Christian, så när de andra åkte tillbaka med transportbåten så blev jag kvar några timmar till.


På hemvägen tog jag en lycklig stoor sväng ut mot Ålands hav. Vår vattenskoter, havet och kvällssolen som glittrade i vattnet...lycka!

Måste dessutom visa en bild som jag tog för några år sedan, när vi var ut en vacker eftermiddag och kväll tillsammans med några vänner. Ålands Hav var nästan spegelblankt. Visst är det sommar med stort S!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar