Tänk om jag trillar ner!

Jag har inte egentligen höjdskräck, men jag tycker att det är läskigt när det känns som om skyddsräck är skrangliga (eller obefintliga som det också kan hända ibland!).

Jag slänger mig glatt utför med bungyjump-linor kring fötterna eller i tandemhopp i fallskärm från 3500 meters höjd, men att som här, stå högst upp i ett väldigt gammalt kyrktorn med osäkra skyddsanordningar (och en "trappa" upp, som bestod av en form av trästege med väldigt långt mellan stegen) känns riktigt läskigt.

Som ni ser så håller jag krampaktigt tag runt pelare och räck och smajlet är ett skräckblandat skratt eftersom jag just har blivit 'pinad' av chauffören till att stå vid räcket. Vi befinner oss i Istrien i Kroatien.

Pust vad glad jag var när jag var nere igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar