Note to self: Lita aldrig på babykameran igen!

Bild från Scandics hemsida, så här ser mitt lilla fönsterlösa rum ut

Har just checkat in på mitt lilla fönsterlösa, men fräscha hotellrum under Helsingfors-Vanda flygplats igen. Känns helt otroligt att det bara är fem dagar sedan jag var här sist! Vi har varit med om så mycket och det har varit intensivt och kul, tröttsamt emellan men mest kul och jätteintressant.

Tänkte lägga upp ett av de inlägg som jag också skrev när jag inte hade någon internet connection, så att ni får ta del av lite mer av det jag hunnit med de här dagarna.

Glömde som nämnt laddaren till min kamera hemma. Köpte en liten 'babykamera' för att kunna ta (kanske jättedåliga men ändå) bilder utomhus, och sedan spara de batterikrafter jag hade kvar i den riktiga kameran, till kvälls- och inomhusbilder.

Hade tagit bilder i två dagar när den raderade alla mina 25 bilder på eget bevåg! Kameran låg i väskan och kom antagligen åt 'deleteknappen' av misstag (vilket var alldeles för lätt). Jaha. Började om och tog nya bilder igen (fast på andra motiv då förstås). Hade 15 st...Borta igen.

Så sedan i morse har jag burit den lilla busen som en fjäril hela dagen. I handen. Med delete-knappen uppåt så att inte ens det faktum att den låg i handen skulle kunna radera.

Tog massor med bilder på ett helt fantastiskt designat ställe, La Meridiana Relais Art, på förmiddagen - åh det är så ljuvligt så jag hade velat ha en riktig tv-kamera med och filmat! Ska berätta mer om det besöket i ett eget inlägg.


Fotograf är Claudio Bonanno och bilden finns på La Meridiana Relais Art

Batteriet i min riktiga kamera hade ju också gett upp helt och hållet vid det här laget. Tog alla de 40 bilder som rymdes i den (eftersom kameran hade tömt sig igen på eget bevåg imorse). Och som sagt - bar den som en fjäril. Busstransfer till flygplatsen. Höll koll på kameran hela tiden.

Checkade in på Milano Malpensa Airport, och spenderade lite tid med att gå och titta på snygg italiensk design... hela tiden med kameran i handen. Ombord på planet. Kameran låg på mina ben. Tills jag gick på toa och lade den försiktigt på sätet. Kom tillbaka och tog upp den - kollade - är bilderna kvar?? Näe...kunde inte tro mina ögon. Noll bilder...då höll jag på att slänga den i väggen! Men det kändes inte som en bra idé i ett flygplan så där, med en massa människor. Kameran åkte dock ögonaböj ner i väskan och där har den fått ligga sedan dess och skämmas. Jag kommer inte att ta flera bilder med den iallafall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar