Det här med att packa...

Hej!
Jag tänkte fundera lite kring det här med att packa...
En egenskap som inte är så praktisk hos mig, är att jag inte tycker om att packa...eller packa upp heller för den delen (fast där har jag blivit mycket bättre). Har alltid varit sådan och jag vet inte riktigt vad det är med hela som jag inte tycker om egentligen.

Minns när jag som 17-åring skulle åka till Los Angeles som utbytesstudent ett år. Jag struttade runt och gjorde allting annat - utom att packa. Min dåvarande pojkvän kom över, sista kvällen och natten som det var, så jag hade tänkt packa snabbt och så skulle vi haft en myskväll. Det blev ingen sådan eftersom jag hela tiden kände att 'nu måste jag ta tag i det här'... Jag skulle åka tidigt följande morgon och slängde i de sista prylarna bara en timme innan jag skulle åka! Inte många minuters sömn den natten mao...

Min man får spader ibland, när jag är på väg, eftersom jag kan dra sååå på det där med packningen. Men vad är det som gör att det är så jobbigt? Vad tycker ni?

Jag får ju iofs en massa annat gjort emellan plaggen och grejerna, som ska ner, men det känns som om det skulle vara vettigare att göra allt snabbt och sedan kunna göra något helt annat. Jag älskar ju att resa, och jag tycker också om att komma hem, så det är inte det. Blir inte klok på det.

Det drar ihop sig till packning snart igen, ska till Italien på 'resevisningsresa' med Italienska Turistförbundet nästa vecka! Och det ska bli väldigt kul och intressant, tänkte dela med mig av mina upplevelser därifrån sen. Men innan dess måste jag ju alltså packa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar