Blomsterprakt!


Ska fortsätta med slutrapporteringen från mina intensiva, men underbara Italien-dagar, men gör ett litet instick från gårdagen. Ibland gör jag korta dagsjobb (eller två dagar) som reseledare till Stockholm. Det kan vara en konsert, en teaterföreställning, mässor eller helt enkelt shopping.

Och det var shopping som stod på agendan igår. Vi hade två bussar som gick iväg. Destination Zetas Trädgård, nära Skärholmens Centrum, som numera kallar sig SKHLM - The Capital of Shopping.


Våra chaufförer körde en slinga mellan Zetas Trädgård - SKHLM och IKEA Kungens Kurva. Min kollega Leila och jag hoppade av med resenärerna vid Zetas. Åh vilken ljuvlig blomsterprakt! Iom att det var så fint väder så gick vi bara runt och njöt av dofter och syner.


När jag jobbade den här turen förra året så duggregnade det och var iskallt, ingen höjdare. Då flydde alla ganska snabbt till Skärholmens Centrum för lite inomhusshopping istället. Men nu njöt vi, och många med oss. Lördag, maj, planteringstider, underbart väder. Som gjort för att alla ska komma på att "Idag ska vi köpa plantor, blommor och trädgårdsprydnader!"Och en massa andra grejer också... Kläder och andra saker på SKHLM, inredningsprylar på IKEA, mat på ICA Kvantum. Glatt och babbligt på vägen hem sedan :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar