Reklamfotografering på M/S Gabriella


Kom hem sent i natt från Helsingfors. Har varit på ett intensivt reklamfotodygn, som modell för NG LI, alltså Viking Line. Det var fullt ös från frukost på morgonen via ett par timmars fotografering i taxfree, vidare med kameran till Sky Café och vinglas i arkaderna, som följdes av plåtande i en av restaurangerna och avrundades med en trevlig kväll vid nattklubbsbord och på dansgolv med en kamera i nyllet. Till slut var det dags för någon timmes sömn i den egna hytten innan vi lade till i Mariehamn och steg av kl 04.25.

Men kul var det, och vi har skrattat väldigt mycket. Skönt gäng. Dessutom duktig personal runt, allt från sminktjejerna via marknadsföringstjejerna (bla Eva ovan och Leila nedan) till - sist men inte minst - vår duktiga fotograf Daniel (ovan) och hans assistent Sebba (nedan). Efter alla stylingar och omstylingar så hade jag till sist så mycket hårspray i håret att jag aldrig trodde att jag skulle få det normalt igen...


Har inte sett några bilder än, men ska bli kul att se vad det blir. Vet av erfarenhet att Daniels bilder brukar bli bra. En del av de här bilderna dyker upp i kampanjer, broschyrer och annonser under året så då får vi se hur det blev!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar