Pittoresk bakgård i Rovinj i Kroatien

En av fördelarna med digitalkameror är att även amatörer som jag vågar 'slösa' hur mycket bilder som helst. Jag testar och vänder och vrider, kollar hur bilden blev, tar om igen, slänger bort osv. Den här bilden är från Rovinj, som ligger i Istrien i Kroatien.

Chauffören och jag hade lite egen-tid och gick runt stan och strosade. Jag med kameran i högsta hugg som vanligt (när tid finns). Vi vandrade i de små blankslitna kullerstensgränderna och kikade runt. Och där fanns bla den här bakgården. Klick.

Bilden finns också till allmän beskådning i bla Sundqvists Resors/Viking Line Buss resekatalog, se sidan 35 för Istrien.

1 kommentar:

  1. Oh la la, detta kommer att bli roligt att följa med. Jag älskar att höra om dina resor och nu kommer det att bli ännu bättre när man får se dina underbara bilder också. Bra namn förresten, du kunde öppna egen resebyrå!

    SvaraRadera