Ljuvlig choklad- och vinprovning på Havsvidden Hotel


Hej,
Äntligen tillbaka igen! Har varit förkyld som en gnu, men är nu på gång igen. Här kommer ytterligare ett nedslag i den åländska turistvärlden. Har varit på Kick Off inför säsongen. Vi och folk från Viking Lines resebutik var till den ljuvliga anläggningen Havsvidden Hotel, som ligger på norra Åland, i Geta. Gillar deras inställning om att våga satsa på lite nytänk, och om att vilja bjuda till lite extra hela tiden.

Vi började med lite mingel, följt av rundvandring runt anläggningen. Sedan följde en ljuvlig chokladpralins- och vinprovning. Vi testade fyra hemlagade praliner med olika smaker, tillsammans med ett portvin, en madeira, ett Amarone-vin och ett sött, smaskigt dessertvin från Österrike med ädelröta. Oj oj oj vad ljuvliga toner det blir när man blandar...


I pralinerna fanns bla passionsfrukt, salt, mandel, ädelost mm Dvs väldigt olika men otroligt läckra.

Efter provningen åt vi så middag och babblade på så det stod härliga till. Till sist fick vi också en visning av ett av Havsviddens 'resort houses' , vilka är ritade av Thomas Sandell, som är en av Sveriges mest namnkunniga arktitekter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar