Restaurang i Florens


Den här bilden är från Florens, vid en liten restaurang som heter La Galleria. Jag hade letat upp den på nätet och passade på att reka, för kommande resor. Jättetrevlig personal och mysigt beläget.

Jag jobbar bla som frilansande reseledare. Främst för ett företag som heter Sundqvists Resor/Viking Line Buss, men också för ett skånskt företag som heter Tjörnarpsbuss, eller kanske också för
er? Jag håller på att starta upp mitt lilla enmansföretag Sunny Anna - Travel Experiences för att lättare kunna ta olika frilansjobb här och var. Inget jobb är för stort eller för litet.

Jag tycker också om att fotografera när jag är ute på mina jobbresor. Gillar att leka lite med olika motiv. Är absolut ingen proffsfotograf, men har dock lyckats få en del bilder publicerade i resekataloger och i samband med mässor osv

Här har jag tänkt publicera en blandning av 'gamla' och nya bilder från resor och livet i allmänhet, samt berätta lite om olika upplevelser. För upplevelser i alla möjliga olika former är det som jag vill bjuda mina resenärer på. Jag tycker om att ge 'det där lilla extra' som ger ett bestående minne av en resa.

Service med hjärta, hjärna och själ.
My mission is your experience!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar